avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale taxa abuziva gunoi persoane juridice sector 4
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

taxa abuziva gunoi persoane juridice sector 4

buna ziua,

sector 4 a instituit o taxa abuziva de 960 ron / an pentru persoanele juridice.

mentionez ca firma mea are doar sediul social in s4, nu si punct de lucru.
Daca imi mut sediul social in alt sector acum, mai trebuie sa platesc aceasta taxa?

Daca trec firma in inactivitate mai trebuie sa platesc?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 15:36, 21 Aprilie 2018
In varianta schimbarii sediului social, taxa va fi platita corespunzator perioadei in care entitatea economica a avut sediul social pe raza sectorului 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Plata taxa salubritate s4 sediu social/punct de lucru lildudeworm lildudeworm Buna ziua, Am o mare nedumerire in ceea ce priveste taxa de salubritate din S4 la care sper ca imi puteti raspunde dumneavoastra. Datele problemei: - ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru amosica amosica buna, daca o firma are sediul social intr-un oras si isi deschide punct de lucru in acelasi oras ( la punctul de lucru se va desfasura intreaga activitate) ... (vezi toată discuția)