avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii?

am achizitionat o casa prin credit bancar.Pe timpul lucrarilor de constructie am solicitat constructorului izolarea podului casei cu folie anticondens si vata minerala si i-am platit separat (nu era prevazut in pretul casei) suma de 4200 lei si inca 1500 lei pentru boltarii de la gard (motivul ca boltarii care erau prevazuti nu se mai fabrica si ce se gaseste pe piata sunt mai scumpi).
Casa a fost platita mi s-au predat cheile pe 31.12.2017 ,iar gardul e terminat in proportie de 95% iar acoperisul nu este izolat cu vata minerala.De atunci tot ma poarta cu vorba ca imi va termina lucrarea,iar i-am spus ca imi vreau banii inapoi mi-a spus ca nu o sa mai vad nici un ban,indiferent daca ii voi face plangere penala pentru inselaciune sau nu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:35, 21 Aprilie 2018
Puteti sa formulati o cerere prin care sa-l chemati in judecata, in vederea restituirii sumei achitate...
Trebuie deschis proces civil.
Aveti sanse sa va recuperați banii pe cale judecătorească.Ati avea însă nevoie de avocat sa va redacteze acțiunea si sa va analizeze actele si i nscrisurile.
Pe plângere pe înșelăciune nu aveti sanse.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse izolatie acoperis de deasupra apartamentului Mihaela0201 Mihaela0201 Buna ziua! Cu speranta unei indrumari, va prezint urmatoarea situatie: am cumparat in august 2018 un apartament la ultimul etaj(2) intr un imobil cu data de ... (vezi toată discuția)
Achiziție casă finalizată diferit de ce e în acte. cum pot obliga dezvoltatorul să facă schimbările conform descrierii din contract? Casanoua17 Casanoua17 Am cumparat o casa noua, gasita in faza cand era \"la gri\", am stabilit pretul de achizitie, ni s-a furnizat proiectul casei si am asteptat sa fie gata. Acum, ... (vezi toată discuția)