Am cumparat o casa noua, gasita in faza cand era "la gri", am stabilit pretul de achizitie, ni s-a furnizat proiectul casei si am asteptat sa fie gata. Acum, la cateva luni de la semnare, am constatat ca exista multe diferente ale constructiei fata de ceea ce scrie in acte, majore fiind faptul ca podul casei nu este izolat de niciun fel si in acte scrie ca este hidrotermoizolat cu vata mineral (15 cm) iar central termica este de 24KW fara boiler fata de ce au trecut in acte 28kw cu boiler. Am vb cu dezvoltatorul si mi-a spus ca asa se practica, nicaieri nu e ca in acte, ca daca ar fi facut-o asa ar fi costat aproape dublu. Mentionez ca din pretul ofertat mi-a scazut 1000 euro nespecificand ca mi-ar "taia" ceva din ce ar fi trb sa-mi faca la casa. Ce pot face in acest caz sa pot obtine izolarea podului si schimbarea centralei cu una corespunzatoare? Multumesc!
Notificati in scris dezvoltatorul cu privire la diferentele dintre acte si realitate si solicitati respectarea contractului.
Sesizati ANPC pentru nerespectarea contractului. [ link extern ]
Pod la mansarda
Bogdan_Escu
Buna ziua,
Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou.
Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)