avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA corectie inreg.achizitii in D300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

corectie inreg.achizitii in D300

In anul 2007 trim.4 din greseala am declarat achizitiile intracomunitare la pozitia 4, iar acum am primit o notificare cum ca nu am depus declaratia 390 pt.tr.4.
Cum as putea sa fac regularizarea in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 08:10, 28 Octombrie 2009
In primul rand trebuie sa rectificati D300 pentru trimestrul 4 2007 (daca acolo este greseala). In acest sens, trebuie sa scrieti o cerere insotita cu o nota explicativa detaliata (adica ce fel de eroare a fost, cum este suma eronata, care ar fi suma corecta etc) insotit de jurnalul de vanzare si de cumparare. Cu toate aceste acte trebuie sa mergeti la Finante pentru a rectifica D300.

Dupa informatiile mele nedepunerea declaratiei D390 se sanctioneaza. Daca ati incercat sa depuneti online sau aveti un numar de intrare pentru declaratia respectiva aveti un avantaj.

Detaliile despre procedura de urmat poate sa va ofera Directia Financiara teritoriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D390 rectificativa alina240 alina240 Daca in D390 s-au declarat achizitiile facute intr-o tara UE gen (combustibili, consumabile, unele materiale), deci achizitii consumate acolo,facturate cu tva ... (vezi toată discuția)
Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)
Rectificare d390 antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Vin cu intrebarea cum se procedeaza la o rectificare pentru declarare eronata in D390 si anume, 1. In luna iunie am o factura de achizie ... (vezi toată discuția)