avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis

Numele meu este Irinel si am o intrebare la care nu gasesc raspuns..
In noembrie 2009 am avut un accident rutier cu alcolemie... la care mi-a fost anulat permisul si am primit 6 luni cu suspendare si 2 ani de incercare in aprile 2010 in instanta..
In ianuare 2013 mi-am scos permisul de conducere in spania unde am resedinta (inainte de inscriere la Scola de soferi le-am explicat ca am permisul anulat in romania..sí dupa 2 zile de cercetari mi-au aprobat inscrierea)
Intrebara este cum pot obtine din nou dreptul de a conduce in romania daca am deja un permis de conducere eliberat de o tara competenta...varianta sa scot un nou permis in romania e infractiune pentru ca nu poti detine 2 permise de conducere..
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 23:31, 22 Aprilie 2018
Nu poti ! Un prieten cu situatie absolut identica, risca acum puscarie, pentru ca a fost prins in mod repetat conducand cu permis de Marea Britanie. Ultima oara i-a fost ridicat si acest permis si a fost trimis in judecata pentru conducere fara permis. Cred ca exista pe undeva o norma interna, caci foarte putini dintre cei cu permise anulate, mai reusesc sa-l recupereze. Unii au facut scoala din nou si tot degeaba. Daca au apucat sa-ti puna "stampila " ...e greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)