avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pontaj program non-stop
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pontaj program non-stop

La un program non-stop, cu un nr. de 4 angajati cum trebuie sa se faca pontajul conform legislatiei???? Ma poate ajuta cnv? Care sunt sporurile care se platesc?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 23:14, 22 Aprilie 2018
8 ore/zi sau 12/24. Orele suplimentare sunt orele care exced totalul orelor lucratoare din luna. Daca de exemplu luna are 160 ore lucratoare si omul lucreaza 180 ore i se vor plati 20 ore suplimentare care se platesc dublu 200% (cf Codul Muncii). De asemenea se vor plati 25% in plus pentru orele de noapte. La program non-stop nu se pot plati majorat zilele de sarbatori legale. (sambata,duminica,1 Dec...etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Spor pentru ore suplimentare steluta79 steluta79 Buna ziua, In firma mea, sunt 2 angajate, care lucreaza prin rotatie si sambata, cate 5 ore (o sambata - o salariata, a doua sambata - cealalta ... (vezi toată discuția)
Sarbatoare legala buna ziua!!! am rugămintea la dv sa m-a lamuti ... Irinaandreea10 Irinaandreea10 Sarbatoare legala Buna ziua!!! Am rugămintea la dv sa m-a lamuti în privința unui aspect. Nelămurire mea este :luam exemplu luna ianuarie are 20 de zile ... (vezi toată discuția)