avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Jumatate din terenul proprietatii e a statului
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Jumatate din terenul proprietatii e a statului

Buna
Daca jumatate din terenul pe care e construita casa mea apartine statului roman..desi eu platesc impozit de 13 ani pe toata proprietatea...ce pot face sa dobandesc tot terenul?
Am vazut acest lucru abia cand am scos extras de carte funciara pentru a vinde casa desi nu am mai reusit acest lucru..
Multumesc

Alte discuții în legătură

Casa construita pe terenul statului luddivic luddivic Am urmatoarea situatie .Locuiesc la tara si detin o casa care e construita pe terenul statului .Am fost Mi-am scos identificare teren, apoi am fost la un ... (vezi toată discuția)
Poate o sc sa doneze un imobil unuia din cei 2 asociati sau altei pers. fizice? karmelika karmelika O persoana fizica a dobandit proprietatea unui imobil printr-un contract de donatie de la societatea comerciala la care este asociat impreuna cu o alta ... (vezi toată discuția)
Titlul proprietate casa noua adrian12 adrian12 Buna ziua, am construit o casa noua pe un teren si am nevoie de titlul de proprietate. Nu e acelasi act cu cel obtinut la OCPI, extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)