avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumut ifn
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumut ifn

Bună ziua! Am o problema destul de mare și sper sa mă lămuriți! Am avut împrumutat de la un ifn o sumă de 1500 de lei,nu am putut plăti atunci și suma a tot crescut și a ajuns la 10000 de lei!exista o lege sa pot face contestație pentru o suma mai mica,dacă sunt executat silit pentru aceasta suma?
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
andrei48100, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei48100 , utilizator 18:06, 22 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate sistemul in ansamblu patronat atent de ISARESCU ,permite acestor IFN care nu sunt banci sa isi faca de cap in Romania si cu ajutorul Executorilor Judecatoresti si a Justitiei sa obtina la recuperare de cele mai multe ori sume incerte si nejustificate aplicand dobanzi si penalitati astronomice .. Aveati calea legala a contestatiei la executare dar cu Justitia Romana sansele sunt egale cu a castiga la Loto.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
DenisRif, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apropo daca ati fost deja executat silit legal si in incheierea de incuviintare a executarii silite este prevazuta o suma pe care n-o respecta va puteti indrepta cu plangere penala impotriva executorului judecatoresc ...Lucrurile sunt mai complexe dar nu le-ati detaliat.
Nu am încă executare silita, sunt somat sa plătesc suma respectiva,unde 9000 de lei este numai dobânda!

DenisRif a scris:

Apropo daca ati fost deja executat silit legal si in incheierea de incuviintare a executarii silite este prevazuta o suma pe care n-o respecta va puteti indrepta cu plangere penala impotriva executorului judecatoresc ...Lucrurile sunt mai complexe dar nu le-ati detaliat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita florinzoom florinzoom Am primit azi o notificare de somatie imobiliara de la executorul judecatoresc. prin care sunt anuntat ca am de plata suna de 9000 lei creditoarei ... (vezi toată discuția)
Executare ifn Iulia Gabriela Iulia Gabriela Bună ziua! ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare ... (vezi toată discuția)
Contract credit ifn - titlu executoriu? andreib2009 andreib2009 Contractele de credit incheiate cu institutiile financiare nebancare anterior intrarii in vigoare a OUG 99/2006 sunt considerate titluri executorii? Care este ... (vezi toată discuția)