avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dispoziție serviciu rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dispoziție serviciu rutier

Bună ziua.am primit o dispoziție de către șeful serviciului rutier:
Dispun suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice fata de numitul......... Pe o perioada de 90+30 de zile de la data de 05.03.2017 până la data de 02.07.2017 cu aplicarea prevederilor art. 106 aln 2 din OUG 195/2002. Intrebarea este mai trebuie să dau testul de cunoaștere a regulilor de circulație sau îmi restituie permisul.
Mulțumesc.


Alte discuții în legătură

comunicare hotarare penala tiramysu80 tiramysu80 Bună ziua,azi am primit o comunicare hotărâre penala, sunt aproape 30 de zile de cand am fost la tribunal sa fie oare decizia definitivă? Ca nu scrie ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala SorinRBS SorinRBS Buna ziua, Vineri 08.09.2017 am termen la judecatoria Cornetu pentru renuntare la urmarire penala in legatura cu un dosar de conducere fara permis. Sa ... (vezi toată discuția)
Rezolutia parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 alex1088 alex1088 buna ziua! anul trecut in iunie am lovit o persoana pe trecere de pietoni de atunci am tot prelungit dovada de circulatie! astazi am fost sa prelungesc dovada ... (vezi toată discuția)