avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă sunt începător și am permisul de 3 luni , și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă sunt începător și am permisul de 3 luni , și mi s a ...

Dacă sunt începător și am permisul de 3 luni , și mi s a luat permisul pe o perioadă de 90 de zile , iar pe procesul verbal scrie 90 de zile , e posibil sa mi l ia pe o perioada de 120 de zile , am prieteni care , când au mers sa l ia , i-au mai ținut o luna

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate predare permis de conducere suspendat 90 de zile în termen de 5 zile: nu sunt în țară și nu revin în viitorul apropiat. ce este recomandat să fac, cum să procedez? xenter22 xenter22 Buna ziua, Au primit parintii un pv prin care mi se suspenda permisul pentru 90 zile (pt viteza) si se mentioneaza pe instiintare ca trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)
Doresc niste sfaturi.. yosez yosez Buna ziua am o intrebare pentru cei care ma pot ajuta.Sa povestesc pe scurt ce s-a intamplat..in seara de 22 noiembrie 2008 am fost la o petrecere cu niste ... (vezi toată discuția)