avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Daca permisul mi a fost suspendat pe o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Daca permisul mi a fost suspendat pe o perioada de ...

Buna ziua! Daca permisul mi a fost suspendat pe o perioada de 60 de zile, iar in urma contestatiei plangerea mea a fost respinsa este nevoie sa dau testul de redobandire obligatoriu? Aveam 8 luni de cand aveam permisul cand fapta a fost savarsita.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
Andrei43, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:51, 6 Aprilie 2025
Nu este obligatoriu acest test, în cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am permisul suspendat pe 60 de zile(neacordarea ... Dumitrita.9 Dumitrita.9 Bună ziua, dacă am permisul suspendat pe 60 de zile(neacordarea de prioritate unei mașini de politie) am dreptul sa dau redobândirea? Menționez că am ... (vezi toată discuția)
Dacă am permisul suspendat pen 90 de zile si am luat redobandirea ... catalinciprian catalinciprian Dacă am permisul suspendat pen 90 de zile si am luat redobandirea când iau permisul peste 60 sau 30 zile ? De cand mi sa suspendat permisul sau de când am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in data de 24.07.2023 mi-a fost suspendat permisul ... Adelina29 Adelina29 Buna ziua! In data de 24.07.2023 mi-a fost suspendat permisul pentru 90 zile(depasisem viteza legala). Ulterior m-a verificat cu etilotestul(0 alcool) si ... (vezi toată discuția)