avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacere cu fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacere cu fonduri nerambursabile

doresc sa stiu unde pot depune pentru fonduri nerambursabile ma aflu in Irlanda si doresc sa vin in tara pentru a deschide o mica afacere
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 09:52, 24 Aprilie 2018
Buna ZIua,

Pentru a putea realiza o analiza a disponibilitatii fondurilor europene va rog sa ne transmiteti ce doriti sa realizati si ce suma de bani aveti nevoie pentru investiei.
Multumesc mult si asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cu stima,

Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile laurentiuamariucai laurentiuamariucai Bună ziua. Pentru demararea unui start up in domeniul brichetarii ,peletizarii resturilor vegetale, de ce fonduri europene aș putea beneficia în situația ... (vezi toată discuția)
Sa-mi deschid un service auto la mine in comnua cu bani europeni Mihai j Mihai j Buna ziua vreau sa-mi deschid un service auto la mine in comnua si mar interesa sa il fac cu fonduri europene nerambursabile ma puteti ajuta (vezi toată discuția)
Infiintare laborator de cofetărie Cristiana13 Cristiana13 Bună ziua !As dori sa deschid o cofetărie cu laborator propriu si nu stiu exact care sunt pasii de urmat!Va rog daca ma puteți ajuta cu cateva informații ... (vezi toată discuția)