avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... raspuns neprimit de la procurorul de caz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

raspuns neprimit de la procurorul de caz

Buna ziua,

In principiu este vorba despre un administrator de firma care este "colectionar" de diplome de absolvire si introducerea lor sub diferite semnaturi false in proiecte de finantare sau executie prin programe europene , dupa caz, in scopul insusirii de bani sau alte foloase materiale.

In scopul unui raspuns favorabil va multumesc pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Av. Marian Bîrlădeanu , Avocat 22:40, 28 Octombrie 2009
Pai nu exista nicio cale de atac in cazul "neprimirii raspunsului de la procurorul de caz".

Eu as amintit ca in cazul in care actele de cercetare sunt efectuate necorespunzator de catre procurorul care supravegheaza urmarirea penala , orice persoana care justifica un interes se poate adresa procurorului ierarhic superior.;)
Din relatarea dvs., se intelege ca dosarul se afla in faza cecetarilor penale....adica nu a fost inca solutionat prin rechizitoriu sau ordonanta.
Asadar, in acest moment nu aveti ce plangere sa faceti, decat sa asteptati sa va fie comunicat rechizitoriu. Daca sunteti nemultimit de solutia data, in termen de 20 de zile de la comunicare aveti posibilitatea sa faceti plangere la procurorul ierarhic superior.
Stoica Ioana a scris:

Pai nu exista nicio cale de atac in cazul "neprimirii raspunsului de la procurorul de caz".

Eu as amintit ca in cazul in care actele de cercetare sunt efectuate necorespunzator de catre procurorul care supravegheaza urmarirea penala , orice persoana care justifica un interes se poate adresa procurorului ierarhic superior.;)

Nu contest ....insa din intrebarea userului reiese ca inca nu a primit un raspuns....nu ca procurorul a efectuat necorespunzator urmarirea penala .
Deci ar fi doua situatii distincte. Acum, bineinteles ca poate face cate plangeri, reclamatii, etc. , insa nu stiu in ce masura vor fi solutionate favorabil.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva agentului de politie!? michaelj michaelj ce pot face impotriva unui agent de politie care a dat dovada de partinire in \"rezolvarea\" dosarului in care eu sunt parte vatamate? pot face plangere la ... (vezi toată discuția)
Solutie ONU EMIL ONU EMIL Am depus plangere penala pentru fals si inselaciune impotriva unei persoane la Parchet,este vorba de un contract de leasing semnat in fals.Am actiiune ... (vezi toată discuția)
Plangere contra unui procuror davidescucostel davidescucostel Buna seara . Daca solutia data de catre un procuror nu este favorabila , unde ne putem adresa pentru cercetari mai ample ? si mai reale .... ? (vezi toată discuția)