avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atac cu arma alba
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Atac cu arma alba

Ce poate pati cineva care ma ataca pe strada cu un briceag sau baioneta si imi provoaca rani , dar este minor ?
Ca de ex : Merg pe strada si vin mai multi la mine pe degeaba ( asa e in ziua de azi ) si unul ma ataca fara sa ii fac nimic. Apoi sun la politie
Am nevoie de martori etc ?

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:43, 22 Aprilie 2018
in primul rand mergi la spital, acolo te vor intreba ce ai patit, dupa ce le povestesti doctorilor, vor chema politia , mergi si la medicina legala.
Este bine sa lasi urma în agresor ca sa ai probe.
Sa ii iei cuțitul ca sa ai proba.

E mult de discutat pe această temă...
Minorul va ajunge sa nu se mai plimbe liber până la majorat daca e tentativă de omor si la casa de corecție este mai rau decat la închisoare...
Asta o spun niste minori dintre cei mai rai...existand altii si mai rai ca ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredibil!!! certificat medico legal 8-9 zile ContSters163314 ContSters163314 In data de 14.07.2010 am fost atacata de un individ care a intrat la mine in curte cu un cutit in mana cu care intentiona sa mi-l infiga in abdomen. eu efectiv ... (vezi toată discuția)
Agresorul victima Stefan_Lazar Stefan_Lazar un prieten a forst atacat de un individ ce avea cutit. opunand rezistenta prietenul a reusit sa-l deposedeze pe individ de acel cutit dar prin acea deposedare ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de loviri si alte violente Fatima_Miriam Fatima_Miriam Buna Seara, Am un prieten, sa ii spunem X, care a fost atacat intr-o seara de catre un baiat in stare de ebrietate, Y. X a ajuns la spital in stare grava, ... (vezi toată discuția)