avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie

Am avut un dosar pentru abandon de familie .In final fostul meu sot a primit 6 luni inchisoare ,cu suspendare conditionata pe 2 ani si jumatate.Ce ma deranjeaza pe mine in aceasta Hotarare,este faptul ca in baza art.14, 346 C.pr.pen. mi se respinge constituirea de parte civila ca reprezentanta a partilor vatamate,.Intrebarea mea este de ce? Eu nu am reusit sa recuperez banii care mi-i datoreaza.Deci in fond nu am obtinut nimic,dupa o taraganeala de aproape 2 ani prin tribunal?
Cel mai recent răspuns: ContSters97923 , utilizator 21:20, 28 Octombrie 2009
Necunoscand probele existente la dosr este imposibil a emite un raspuns competent
Ati avut aparator?
Daca va aflati in teremen legal aveti calitatea sa atacati solutia
Sunt de acord cu ynocentta. Daca va nemultumeste hotararea instantei, aveti posibilitatea sa apelati la caile de atac, daca mai sunteti in termen!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spune in sentinta? AlinaTinaMircea AlinaTinaMircea Poate sa imi explice si mie cineva mai pe intelesul meu? Solutie: Respinge cererile de reţinere a ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 3luni pentru un accivend cu vatamare corporala din culpa goanta goanta Salut. Am fost condamnat la 3Luni de inchisoare cu suspendare si 2,3 luni perioada de incercare. Nu stiu prea multe ce inseamna asta. Am fost judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Apel katykati katykati Buna seara din nou .Dupa formularea apelului cat timp mai dureaza pana se rescrie hotararea si dupa aceasta ea sa devina irevocabila ? La fel se asteapta 30 de ... (vezi toată discuția)