avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale neacordate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale neacordate

Buna ziua. Sunt salariata la stat si urmare a unei erori, in anul 2013 mi-a fost retinuta o parte din sporul de vechime. Dupa 5 ani s-a constatat ca s-a acordat gresit sporul de vechime si ca, de fapt, ar fi trebuit sa iau acest spor din decembrie 2012, nu octombrie 2013 asa cum mi s-a acordat in final. Contabilul nu vrea sa imi acorde sporul pt ca spune ca s-a prescris. Imi pot recupera banii pt perioada mentionata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 23 Aprilie 2018
Nu mai puteti recupera .... chiar daca veti actiona in instanta, va fi invoca prescriptia dreptului la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul termen prescriere elenisa elenisa Daca in febroarie 2012 s-a facut executare silita prin vanzarea imobilului ipotecat pt un credit imobiliar, in martie 2013 s-a facut poprire pe salariu pt ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie ATC ATC Va rog sa ma lamuriti in privinta unui termen de prescriptie. In urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat sa platesc catre ANAF suma de 100.000 ron. ... (vezi toată discuția)
Datorie credit bancar Elena-Dumitra Elena-Dumitra Ioana, verisoara mea, A contractat un credit bancar in 13.10.2006 pe o perioada de 7 ani, din iunie 2009 nu a mai reusit sa plateasca ratele, deoarece nu a ... (vezi toată discuția)