avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de prestări servicii intre doua persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de prestări servicii intre doua persoane fizice neautorizate se poate încheia?

Intre doua persoane fizice (niciuna autorizata) CE fel de contracte, convenții se pot încheia? Exista tipizate?!!!
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 17:39, 23 Aprilie 2018
Libertatea de a contracta este garantata, partile fiind libere sa incheie orice contracte si sa determine continutul acestora, insa in limitele impuse de lege, de ordinea publica si de bunele moravuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo lege sau un proiect de lege care stipuleaza ca 25% din cifra de afaceri a firmelor de transport din romania trebuie sa provina din afaceri domestice (cu firme din romania)? CV1 CV1 Buna ziua, Stiti cumva daca exista vreo lege sau un proiect de lege care stipuleaza ca 25% din cifra de afaceri a firmelor de transport din Romania trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu uzufruct alfa19 alfa19 Recasatoriti, copii de ambele parti. Fiecare din soti detinem imobile dinaintea casatoriei noastre si dorim sa le vindem copiilor cu clauza viagera de ... (vezi toată discuția)
Acord de confidențialitate retroactiv urgent Adevar1 Adevar1 Angajatorul a cerut semnarea unui contract de Confidentialitate datat retroactiv (i.e 2012). Este ilegal sa semnez astfel de contract si ce repercursiuni ar ... (vezi toată discuția)