avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... probe electronice in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

probe electronice in instanta

am deschis un subiect nou, pt ca nu am gasit niciunul recent despre acest subiect.
as vrea sa stiu daca o corespondenta electronica intre doua persoane juridice este acceptata ca proba in instanta. si daca se poate....m-ar interesa exact unde se mentioneaza interzicerea sau acceptarea acestora.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:42, 28 Octombrie 2009
Dupa informatiile mele nu exista nici o interdictie explicita. Probele aduse trebuie sa fie pertinente si trebuie sa dovedeasca faptul respectiv.

Deci daca email-urile poarta semnaturi electronice, aveti sanse mai bune de a fi acceptate, decat fara.

Va propun sa prezentati toate probele ce aveti la dispozitie, iar onorabila instanta va decide ce accepta si ce nu.
eu stiam ceva foarte vag, care era legat tot de semnatura electronica conform legii privind semnatura electronica.
Iata o discutie intr-un fel asemanatoare
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea fara drept a contului de email andreeavtz andreeavtz Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: Sunt in proces de divort cu sotul meu si i-am citit corespondenta de email ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari nicoleta-ionita nicoleta-ionita vreau sa stiu daca este corect ca presedintele sa tina corespondenta cu contabila pe m-ail, pt calcularea si afisarea intretinerii si semnatura fiind in copii ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea livrarii comenzii Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu o problema juridica si nu prea stiu care ar fi solutia... Am comandat de pe un site anumite produse care erau la preturi mai mici fata de ... (vezi toată discuția)