avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare proprietar teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare proprietar teren

Buna ziua, cum pot identifica proprietarul unui teren care pare abandonat? Ma intereseaza sa fac o oferta pentru cumparare. Mentionez ca terenul este in Bucuresti sectorul 2..
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 14:52, 23 Aprilie 2018
Buna ziua,

Va puteti interesa fie la Primarie pentru a va spune cine plateste impozitul (desi nu au obligatia de a da astfel de informatii), fie puteti face un pic de cercetare la OCPI pentru a vedea cine apare proprietar inscris in cartea funciara. Este posibil sa aveti nevoie de un topometrist care sa faca identificarea imobilului si sa gaseasca actele in arhiva.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
ALEXANDRA VASILE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea ... iulix7109 iulix7109 Drept de proprietate aflat în undiviziune Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea speță: - Soacra mea are moștenit un ... (vezi toată discuția)