avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare sub supraveghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare sub supraveghere

Nu mi-a sosit inca hotararea...am vazut concluzia pe site...daca ma aflu in Italia...sentinta este de suspendare sub supraveghere...imi pot continua activitatea aici?
~ Conținut șters la cerere ~
O sa aveti masuri de supraveghere si anumite obligatii impuse. Trebuie sa mergeti sa discutati cu consilierul de probatiune.
Prezentati contractul de munca persoanei desemnate sa efectueze supravegherea dumneavoastra si stabiliti frecventa intrevederilor la SERVICIUL DE PROBATIUNE DIN CADRUL TRIBUNALULUI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 1239/2000 GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Sper să nu fie nicio problemă că postez aici, însă am nevoie de textul H.G. 1239/2000 pentru aprobarea regulamentului de aplicare a disp. ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune RADUGABY RADUGABY Buna ziua, mi s-a dat o suspendare sub supraveghere si vroiam daca documentele se duc si la politia din localitate unde locuiesc in present , daca se intampla ... (vezi toată discuția)
Restituire permis Emil01 Emil01 In cazul sentintei urmatoare:\"Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (2) C.pr.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.pr.pen., condamnă pe inculpatul ... (vezi toată discuția)