avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma inactiva

Am decalaratii nedepuse de 2 ani si firma a devenit inactiva. Declaratii nedepuse. + executare silita pe vechea firma si pe persoana fizica prin contract de fidejusiune

Pot sa fac o firma noua?
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
caalex, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:40, 24 Aprilie 2018
Nu pentru ca o sa va trebuiasca la infiintare cazieul fiscal. Va rog sa cititi si la adresa www.avocatnet.ro/articol_473...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma declarata inactiva amalianeag amalianeag Buna seara, Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cazier fiscal lemia50 lemia50 Am vrut sa infiintez o firma si,avocata care se ocupa mi-a adus raspuns ca nu se poate pentru ca am cazier fiscal,fara alte lamuriri.Nu stiu sa am datorii la ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)