avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Banca neplatita, executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Banca neplatita, executare silita

Buna ziua! Daca nu am platit banca 4 luni( rata Altex), s-a reziliat contractul si ulterior m-au anuntat de executare silita ptr plata in 5 zile a sumei restante. Ideea este ca nu am cum sa platesc in termen atat de scurt, si in caz contrar, vor face poprire pe salariu si alte bunuri. Si ptr ca nu se va face plata, mi-au spus ca tot ce inseamna cheltuieli de judecata(pot ajunge si la 2000 lei cica) plus restanta vor fi suportate de mine. Ce pot face sa aman cumva executarea aceasta? Multumesc

Alte discuții în legătură

Credit pe baza buletinului costi73 costi73 Am luat pe baza de buletin 3 produse de la altex( figider,cuptor cu microunde si televizor), toate au costat 3700 ron.Eu le-am platit deja 4900 ron, este ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicuta ioana nicuta ioana daca contractul de credit nu este reziliat si ai numai proprire pe salariu se poate ca banca sa treaca si la executare silita am primit mai multa raspunsuri ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita credit vladp33 vladp33 buna ziua, in urma cu 4 ani am incheiat un credit nevoi personale fara garantii, (doar pe baza adevereintei de venitsi a buletinului), rata a crescut periodic ... (vezi toată discuția)