avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit pe baza buletinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit pe baza buletinului

Am luat pe baza de buletin 3 produse de la altex( figider,cuptor cu microunde si televizor), toate au costat 3700 ron.Eu le-am platit deja 4900 ron, este adevarat ca unele rate nu le-am platit la timp si ca uneori am pus o suma mai mica dar chiar cei de la altex mi-au confirmat ca le-am achitat deja 4900 ron, dar si ca le mai datorez lor inca 5900 ron, cica spun ei ptr ca asa ii la ei , din cauza celor spuse mai sus de mine adica s-au adunat unele dobanzi care numai ei le stiu. A sosit acasa la mine o hirtie de la altex prin care ei ma ameninta ca ma dau in judecata ca sa isi recupereze bani.Dati-mi va rog un raspuns, ce pot sa fac in situatia mea adica cea prezentata mai sus si ajutati-ma cu un sfat , unde sa ma duc si daca as putea avea castig de cauza.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:04, 28 Martie 2010
Eu va recomand sa urmati calea amiabila, prin mediere, adresanduva unui mediator.
nu cred ca rezolvati nimic nici cu mediatorul ,eu zic sa mergeti pe istanta ca e prea mult si deja ati achitat si dobanda;asa fac mai toti nu mai ei stiu cum ajung la astfel de sume..,luati-va un avocat sa va ajute.Succces!
nu cred ca rezolvati nimic nici cu mediatorul ,eu zic sa mergeti pe istanta ca e prea mult si deja ati achitat si dobanda;asa fac mai toti nu mai ei stiu cum ajung la astfel de sume..,luati-va un avocat sa va ajute.Succces!

Cu siguranta urmand sfatul colegului meu crisv veti pierde: timp, nervi, bani....
De ce? Intrucat Altexul are un contract ferm cu dvs., procesul nu numai ca deterioreaza relatiile dintre dumneavoastra si altex dar dureaza un timp, poate un an poate doi, cine stie, iar costurile sunt mult mai mari. Prin mediere va aratati buna credinta, ca doriti solutionarea conflictului iar altexul reaua credinta ceea ce va fi apreciat de catre instanta, nota bene pentru dvs. Chiar daca ar esua medierea va ramane inca 2 cai OPC dupa care instanta.
Ramane la aprecierea dvs. ce cale sa urmati. Numai bine.
Daca fac mediere cu cei de la altex asta inseamna ca trebuie sa le mai platesc in continuare, pina cind si cit deoarece eu le-am achitat deja tot si peste masura caci ei suma aia de 3700 ron mi-au calculat-o cu dobanda cu tot iar eu le-am dat deja 4900 ron.Deci eu le-am platit peste masura.Cum credeti ca pot face cu ei mediere cind ei ma suna non stop si acasa si la vecini si spun tot felul de minciuni.
Conform recunoastere personala,a-ti avut perioade in care nu a-ti achitat in termen contractual stabilit,sau a-ti depus sume mai mici,respectiv restantele au fost inregistrate la momentele distincte ale platilor ,iar penalitatile sunt legal aplicate.
Valoarea penalitatilor ridica suspiciuni
Solicitati solutionarea amiabila,solicitati extrasul fisei dvs la unitatea mentionata
Daca nu se solutioneaza favorabil,ramane varianta instantei de judecata

Alte discuții în legătură

Oprire pe salariu mirelacolpos mirelacolpos Sotul meu a luat produse in valoare de 3000 ron de la altex in 2004. Am platit 4ani suma minima de plata si chiar mai mult/in total cam 4000ron.Deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Execuare silita -licitatie mobiliara maria982 maria982 Buna ziua Am urmatoarea situatie. in baza unei hotarari judecaoresti definitive, am primit ordin de executare silita, apartamentul fiind-mi pus spre ... (vezi toată discuția)
Angajatul a facut minus si a pus si pe datorie nu vrea sa imi plateasca marga76 marga76 Buna ziua am o agentiue de pariuri sportive,am un angajat de 2 saptamani,a fost in proba 5 zile , prima saptamana de lucru a fost destul de bine pentru ... (vezi toată discuția)