avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Execuare silita -licitatie mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Execuare silita -licitatie mobiliara

Buna ziua
Am urmatoarea situatie. in baza unei hotarari judecaoresti definitive, am primit ordin de executare silita, apartamentul fiind-mi pus spre licitatie. Adresa de poprirea catre banca nu s-a facut in baza hotararii definitive (suma de 7000 ron), ci pe suma de 1190 ron.
O parte din debit a fost platit pana in momentul in care am primit adresa de poprire, iar resul debitului l-am platit in momentul cand am primit publicatia de vanzare imobiliara. Ar trebui sa mai fac si contestatie si suspendare la executarea silita? Daca da, ma puteti ajuta cu un model?
Specific inca o data ca debitul a fost platit in totalitate, doar cheltuielile de judecata nu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 21:41, 30 Septembrie 2010
Diferenta reprezinta cred cheltuielile de executare.
Pentru acestea procesul verbal al executorului este titlu executoriu, asa ca trebuie platite si ele.
Mai bine taxele de timbu si eventual costurile cu avocatul le folositi pentru a achita ce a mai ramas de achitat.
Nu aveti motive de contestatie. Dupa ce achitati solicitati executorului inchiderea executarii, care se consemneaza in proces verbal. Atunci cereti si radierea sarcinilor instituite asupra imobilului si ridicarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită nelegală silviu_n silviu_n În urma unui proces al Asociației de proprietari cu un proprietar, prima a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată. Imediat după rămânerea ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc mihaeladumitrescu_77 mihaeladumitrescu_77 As vrea sa stiu cum se poate ca un executor judecatoresc dupa ce a fost achitat integral debitul constituit prin poprire la 5 luni poate institui o nou poprire ... (vezi toată discuția)