avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită oprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

oprire pe salariu

Sotul meu a luat produse in valoare de 3000 ron de la altex in 2004. Am platit 4ani suma minima de plata si chiar mai mult/in total cam 4000ron.Deoarece nu am achitat la scadenta ratele acum mai avem de plata inca 6000ron.Sotul meu nu a mai vrut sa plateasca de 6 luni deoarece datoria tot creste si nu mai reusim sa facem fata.Am cerut sa fim preluati de o firma de recuperare pentru a nu mai creste dobanzile si penalitatile dar au spus ca il dau in judecata peste 3 zile daca nu achita datoria.
Poate sa i se faca oprire pe salariu daca angajatorul este altul decat atunci cand a luat creditul?Angajatorul actuala zis ca nu/i opreste nimic.
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 22:46, 20 Ianuarie 2010
decat sa ajungeti la executare silita si poprire pe salariu, mai bine va duceti si le dati o suma de bani ca dovada a bunei credinte si incercati lunar sa le dati ceva.
si eu am asemenea situatie ,m-am enervat crezand ca nu au contract, dar mi-au trimis contractul si un desfasurator din care am putut sa imi dau seama cu exactitate care este suma pe care o mai am de achitat.
deci sfatul meu este sa platiti atunci cand luati salariul. Daca nu aveti pt moment va imprumutati si o sa o rezolvati ulterior.
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mirelacolpos mirelacolpos M/a preluat firma Kruk International pentru o datorie de 60000 lei negarantata. Mi/a fixat o rata de 900lei lunar dar nu/mi pot permite decat 600/700 ... (vezi toată discuția)
Probleme card credit de consum dellya dellya Acum 4 ani tatal meu a luat niste produse de la Altex si care urmau a fi platite prin card Euro-line,timp de 5 ani cu o rata lunara fixa de 67lei,timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Executare silita elena_g elena_g Buna ziua , Am un card la o banca cu o linie de credit de 3000 lei . Din pacate in ultimele 4 luni nu am reusit sa mai acchit rata lunara. Am primit prin ... (vezi toată discuția)