avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua ,
Am un card la o banca cu o linie de credit de 3000 lei . Din pacate in ultimele 4 luni nu am reusit sa mai acchit rata lunara. Am primit prin posta o somatie de executare silita semnata de un executor in care mi se cere sa restitui intreaga suma plus niste taxe . Ideea este ca eu nu am suma de 3500 de lei , am numai 1000 lei . pot obtine o amanare ? In ce conditii ?
Nu vreau sa se ajunga sa imi ia bunuri din casa. O sa pot sa achit in termen de o luna ....va rog din suflet sa-mi dati un raspuns....Va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 21:36, 24 Ianuarie 2010
luaati legatura cu executorul , achitati suma de 1000 ca dovada a bunei credinte
explicati ca intr-o luna o sa restituiti si cealalta parte a datoriei
iar cheltuielile care sunt in plus fac parte din onorariul executorului.
deci incercati sa ajungeti la o intelegere amiabila cu executorul ,pt ca el este legatura dvs cu banca.
bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dritaS dritaS buna ziua am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt un credit pe card zuzulici74 zuzulici74 In urma unor probleme familiale din decembrie nu am mai putut sa platesc rata la un card de credit(card pe care primesti valoarea la trei salarii),am primit o ... (vezi toată discuția)