Buna ziua ,
Am un card la o banca cu o linie de credit de 3000 lei . Din pacate in ultimele 4 luni nu am reusit sa mai acchit rata lunara. Am primit prin posta o somatie de executare silita semnata de un executor in care mi se cere sa restitui intreaga suma plus niste taxe . Ideea este ca eu nu am suma de 3500 de lei , am numai 1000 lei . pot obtine o amanare ? In ce conditii ?
Nu vreau sa se ajunga sa imi ia bunuri din casa. O sa pot sa achit in termen de o luna ....va rog din suflet sa-mi dati un raspuns....Va multumesc:(
luaati legatura cu executorul , achitati suma de 1000 ca dovada a bunei credinte
explicati ca intr-o luna o sa restituiti si cealalta parte a datoriei
iar cheltuielile care sunt in plus fac parte din onorariul executorului.
deci incercati sa ajungeti la o intelegere amiabila cu executorul ,pt ca el este legatura dvs cu banca.
bafta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
dritaS
buna ziua
am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)
Executare silita
tomamarin
Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)