avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se poate contesta o sentinta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

se poate contesta o sentinta?

In urma cu multi ani a fost un proces de partaj intre frati, Doar cel care a deschis procesul s-a prezentat la proces, iar ceilalti frati nu s-au prezentat niciodata deoarece exista un testament lasat de parinti si fratii au avut incredere in fratele care s-a ocupat. Dar, acum acel frate a deschis un alt proces de modificare titlu de proprietate deoarece exista (probabil )ceva nereguli intre titlul de proprietate si teren. Acum l-a acest proces ne-am dat seama ca fratele nu a respectat testamentul si si-a insusit mai mult teren decat i se cuvenea. Am inteles ca schita (plan de situatie) prezentat la timpul respectiv a fost facut de un ing. de cadastru(nu are stampila ci doar o semnatura), care a facut schita cum a cerut fratele nostru, spunandu-i acelui inginer ca noi suntem de acord sa faca planul de situatie asa. Deci, nu s-a respectat testamentul si s-a facut un fals in acest plan de situatie. Mai putem face ceva acum? Am inteles ca am putea sa facem cerere de revizuire, dar dupa aproape 20 de ani mai putem? daca nu, ce putem face? Cum putem ataca acea sentinta?

Alte discuții în legătură

Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)
Plan de amplasament gresit intocmit marysa marysa Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)