avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... infiintare SRL ASOCIATI STRAINI
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

infiintare SRL ASOCIATI STRAINI

Nelamurire !!

Infiintare firma in Romania, cu 2 asociati straini, unul persoana juridica si altul persoana fizica. Cum se dau declaratiile pe proprie raspundere (ca indeplineste conditiile legii din Romania , BLA BLA) si cazierul juridiar ... Pentru declaratii trebuie sa vine (asociatii ) administratorii firmei aici in tara? Nu se poate face cu procura? Si cazierul juridiciar trebuie sa fie musai... e valabil doar in tara lor, dar nu si in Romania...Va rog sa mi explicati cu se face!!

Multumesc mult de tot si o zi buna!!
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 09:23, 29 Octombrie 2009
Multumesc ! O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire societate cu asociat unic cetatean strain Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Revin si eu cu o intrebare; speta sta in felul urmator: o societate comerciala cu asociat unic cetatean strain e in curs de infiintare. ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pt cetateni straini nerezidenti in romania asociati intr-un srl SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna seara,ma poate ajuta cineva si sa imi spuna ce trebuie sa faca 3 cetateni straini nerezidenti in Ro care sunt asociati la un srl in Romania pentru a ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)