avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Deciziile de recalculare a pensiei difera ca si abordare a calculatiei de la anii 2014, 2015 fata de 2017 si fata de 2018.
Daca pensia mea ar fi calculata dupa punctul de pensie, cf stagiului adaugat, ar trebui sa iau cu cca 750-800 mai mult.
Pe cine pot aborda pt a intelege aceste decizii de recalculare ( pro bono sau contracost)?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensii Mocanu C Mocanu C Sunt pensionar din 2003,am lucrat 35,3ani,din care 29 ani gr.1(condiții speciale), stagiu complet de cotizare, limită de vârstă......in 2017 legea 226 a ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensionare (foarte interesant,putin ajutor va rog ) Mihaitzu Mihaitzu Lucrurile stau in felul urmator : In 2014 am inaintat o cerere de pensionare anticipata in care nu mi-au fost recunoscuti anii munciti in grupa a 2 a de ... (vezi toată discuția)
Decizie recalculare pensie venituri in acord global perlutza perlutza Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)