avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pom de nuc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pom de nuc

Vecinul nostru are sadit un pom de nuc la 3 m.de casa noastra..spuneti-mi va rog.,daca e corect.
Cel mai recent răspuns: Tuder , utilizator 16:11, 25 Aprilie 2018
1-Nu este problema care sa intre in responsabilitatea asociatiilor de proprietari dupa cum ati inteles sa alegeti sectiunea
2-Nucul este plantat in proprietatea vecinului sau pe domeniul public ?
Este plantat ın proprietatea vecinului
In acest caz nu aveti ce sa faceti decat eventual sa taiati crengile care intra in proprietatea dv
Mersi pentru raspuns..dar nu e problema ın crengi..e problema ın radacina nucului..care se va extinde sub casa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Limita proprietate- arbori care trec cu coroana la vecin dodoambra dodoambra Buna ziua Am si eu o intrebare. Am 2 nuci mari, plantati la o distanta de peste 4 m de gardul vecinului si acesta ma someaza ca ma da in judecata conform ... (vezi toată discuția)