avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit forfetar pt. firma in proces de lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit forfetar pt. firma in proces de lichidare

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire in legatura cu impozitul forfetar. Situatia este urmatoarea. Firma a fost infiintata in anul 2003, iar din data de 01.05.2006 am suspendat activitatea pe 3 ani, pana la data de 30.04.2009. Zilele astea voi depune actele necesare pentru inceperea procesului de lichidare si radiere. Din data de 01.05.2009. firma nu a avut nici o activitate dar contabila a depus declaratiile necesare in tot acest timp. Intrebarea mea este daca sunt obligata sa platesc impozitul forfetar pe perioada 01.05.2009 si pana in prezent (adica ziua depunerii hotararii de lichidare la Registrul Comertului) avand in vedere ca acest impozit se plateste pe cifra de afaceri din 2008 perioada in care firma era suspendata?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mmsava , utilizator 17:23, 30 Octombrie 2009
Din nefericire, esti obligat a sa-l platesti . In cazul in care ti-ai fi declarat intai inactivitatea la RC si apoi initiai lichidarea, cred ca nu ai mai fi platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pt. firma in proces de lichidare kyra78 kyra78 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu impozitul forfetar. Situatia este urmatoarea. Firma a fost infiintata in anul 2003, iar din data de 01.05.2006 ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar odishor odishor De la ce data nu se mai plateste impozitul forfetar: 1).de la data la care s-a eliberat certificatul constatator de catre RC, in care se atesta mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva din 2008 plateste impozit forfetar? cristiana11 cristiana11 speta este urmatoarea firma a fost infiintata din 2007 si nu a avut niciodata activitate in 2009 odata cu impozitul forfetar s-a dorit suspendarea ei pt a ... (vezi toată discuția)