avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe notariale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe notariale

S-a indeplinit minunea! La doar doua saptamani dupa trimiterea dosarului pentru Prima casa la Fondul National de garantare am primit un raspuns pozitiv: ne-au aprobat imprumutul! :thumbup:
Avem insa acum o intrebare:
care sunt taxele (si cam ce valoare au) pentru un act de vanzare-cumparare imobil in valoare de 53.000 euro, prin programul Prima casa, care se platesc la notar ? (toate taxele le platim noi, cumparatorii). Doamna de la banca ne-a spus ca sunt aproximativ 8.300 lei - (:(() nu este cam mult ... ?!
Cel mai recent răspuns: Ionescu Stefana , utilizator 14:08, 2 Noiembrie 2009
Taxele percepute reprezinta procent din suma in discutie.
Aveti varianta consultarii mai multor cabinete notariale
Multumim foarte mult de sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare casa - preț neserios nobo nobo Aș dori să mă ajutați cu ceva informații legat de prețul neserios și vânzarea unei case. Dețin o mică cabana într-un sat din Mureș cu 400m de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sub pretul pietei prin prima casa tankolevente tankolevente Buna,va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi eventual informatii daca se poate. Dorim sa achizitionam un apartament prin programul Prima Casa,proprietarul este ... (vezi toată discuția)
Preturi apartamente impuse la notar marcela26 marcela26 Buna ziua, Am o nelamurire .sper sa ma puteti ajuta. Vreau sa cumpar un apartament la mansarda nefinisat cu o suprafata destul de mare 114 mp.Ideea este ca ... (vezi toată discuția)