avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema cu Banca Transilvania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema cu Banca Transilvania

Buna ziua,

Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un partener din Strainatate. Am extras de cont cu retrageri si trimiteri de bani euro. Azi 24 aprilie am primit telefon de la sucursala unde am contul de la Banca Transilvania cum ca au anulat o tranzactie in care primeam 836 de euro de la acelasi partener cu care am facut tranzactii sub pretextul ca BT nu agreaza tranzactiile cu bitcoini . Degeaba le am explicat ca au am trimis euro si am primit euro. Si de ce pana acum tranzactiile au fost ok si dintr o data nu mai sunt cu acelasi partener? E vb de firma bitstamp si este o firma foarte serioasa si credibila.
Cel mai recent răspuns: ion_cristian73 , utilizator 08:48, 2 Ianuarie 2019
Buna ziua!

La fel ca dumneavoastra, din 2017 am facut operatiuni cu bitstamp (doar am trimis euro). Contul tot la BT il am. Ultima data cand am facut un transfer a fost in februarie. As dori sa mai fac unul in curand. Ati mai rezolvat ceva cu ei?
11ani in elveția nu am întâmpinat asa comportament .vrei sa retragi o suma de banii iti impun ei cursul zile in conditiile in care cursul la euro e peste ce iti comunică si impun ei ei prin politica bănci .bt 24 nu functioneaza un timp in conditiile in care tu platesti ptr aplicatie .soliciti un card ptr ca ai nevoie sa retragi sume de bani fara sa le mai plătești lor comision si dl o luna in care iti percep comisioane peste comisioane la ghiseu iti spu. Ca cardul tau nu a fost inca recepționat .deci in concluzie faci un cont cu bani tai si ajungi sa le platesti lor comisioane ca sa se folosească de bani tai .eu am depus ptr card de 3 ori pana l am primit si comisioanele care le am platit intre timp nu mi le înapoiază nimeni .
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Nu am mai incercat. Am folosit aplicatia Revolut cu care
1) am tras bani lei Transilvania Revolut > revolut schimb valutar > transfer la bitstamp

si merge si pe dos, bitstamp > revolut euro > schimb valutar > revolut lei trimisi la transilvania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat ... Ciobotaru87 Ciobotaru87 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat de catre stat daca faci plati si folosesti un card VISA de la un excenge online de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!poate vede o persoana competentă în a mă lămuri ... Dan49 Dan49 Bună ziua!Poate vede o persoana competentă în a mă lămuri cu o situație ce mi s-a întâmplat recent.Poveatea incepe că am intrat pe o platformă ... (vezi toată discuția)
Cont banca transilvania blocat alexarpad2003 alexarpad2003 Salutare, Ieri (24.08.2015) am facut doua transferuri bancare catre o firma ce vinde moneda virtuala BITCOIN, mentionez faptul ca am mai facut fara nici o ... (vezi toată discuția)