avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua - probleme cu executarea silită a pensiei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua - probleme cu executarea silită a pensiei de întreținere

Buna ziua, Am un proces in curs pt punere in aplicare a unui titlu de executare silita in care am cerut plata pensiei alimentare neplatita de fostul sot de ani de zile si plata ch de judecata,Mentinez ca fostul sot cum a auzit ca i se pune poprire si-a dat demisia si a plecat din tara insa la momentul in care este trimisa instiintarea de infiintare poprire angajatorul nu a dat curs si nici nu a raspuns intr-un fel astfel am fost nevoita sa inaintez acest proces.Procesul a fost initial deschis de mine la Braila insa acesta a fost stramutat la Focsani deoarece fostul sot are dimiciliul acolo insa e plecat din tara acum!Oare cum pot muta procesul din nou la Braila? ca este foarte greu sa pot merge acolo pt ca am copil mic care necesita prezenta mea in educatia lui!si cum pot avea acces la date din dosarul meu mai ales notificari si raspunsuri de la Itm sa vad daca la acel moment era inca angajat sau fugise ca un las pt a nu plati drepturile propriului copil neplate de ani de zile.Multumesc anticipat pt suport

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara AleSimona AleSimona Fostul sot este obligat prin sentinta definiva la plata pensiei alimentare pe luna in curs plus din urma restante neplatite, aproximativ 8000 lei. Am depus ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere obtinut ilegal nicsitra nicsitra Bună ziua, vă rog frumos dacă puteţi să-mi răspundeţi următoarei întrebări: Unde mă pot adresa pentru daune morale din cauza unui certificat ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor gabrielcatea gabrielcatea Buna ziua.As avea nevoie de o parere daca poate cineva sa ma ajute.In anul 2007 am dat divort de fosta sotie.Avem impreuna un copil insa acesta locuieste la ... (vezi toată discuția)