avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc cu PFA în activitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc cu PFA în activitate

Buna seara. În luna iunie trebuie să nasc al patrulea copilaș si vreau să intru în concediul de creștere a copilului. Problema este că avem un PFA în agricultură pe care nu-l putem suspenda. Pot beneficia de icc dacă pe agricultură suntem plătitori de normă de venit? Stiu că aveam voie să mențin PFA ul în activitate atâta timp cât nu am venituri mai mari de trei indemnizații pe an însă e vorba de încasări sau de profit? Și aș mai avea o întrebare. În momentul de față iau stimulentul de inserție pentru bebe 3 care va împlini 2 ani pe 14 iulie. Eu acum am intrat în concediu medical, apoi voi intra in prenatal. Stimulentul se suspendă sau voi putea beneficia de acesta până la vârsta de 3 ani? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie copilul implineste 2 ani in august 2016 Kid66 Kid66 Am nascut in 05.08.2014 , la data nasterii copilului nu mai aveam servici pentruca mi-a expirat contractul de munca cu o luna inainte de a naste , ultima luna ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind icc ruxandrelu ruxandrelu sunt o mamica ce a nascut pe 25 aprilie 2012.din 8 iunie 2012 sunt in crestere copil si am optat pt 1 an de indemnizatie pentru a beneficia de acel stimulent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)