avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Aprobare site oferte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Aprobare site oferte

Buna ziua, Stanciu Daniel este numele meu. Am in plan deschiderea unui site de publicare de oferte. Intrebarea este in felul urmator. In cazul in care pe acest site eu adaug ofertele unor restaurante din orasul meu, dar nu am aprobarea lor, oare eu pot patii ceva ? Am contactat fiecare restaurant in parte dar nu am primit mai nici un raspuns. Precizez ca eu nu voi lua nici un comision, iar un client cand va da click pe o anumita oferta, acesta va fi redirectionat automat pe site-ul restaurantului respectiv.

Alte discuții în legătură

Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)
Legea privind comertul electronic si spam-ul andrei2005 andrei2005 Buna seara, Conform legii 365/2002, modificata prin legea 121/2006 privind comertul electronic (prin email), art. 6 - comunicari comerciale - se considera ... (vezi toată discuția)
Intermediar intre un site (comenzi) din strainatate si clienti din romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , sper sa pot fi cat mai explicit ... multe persoane intermediaza comenzi intre persoane din romania si anumite site-uri din afara gen ebay , ... (vezi toată discuția)