avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenirea și datoriile bancare. Ce se întâmplă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenirea și datoriile bancare. Ce se întâmplă când decedatul n-a avut asigurare?

buna seara mama mea a decedat si a avut un imprumut facut la banca si nu are asigurarea facuta daca deschid succesiunea eu mostenesc datoriile ei ?
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:33, 26 Aprilie 2018
mam uitat mai bine si am facut o greseala nu este asigurare ce avea mama mea este pensie privata nu stiu daca schimba cu ceva situatia
Se schimba. Nu acceptati mostenirea. Ba chiar va puteti prezenta la un birou notarial, daca sunteti absolut sigura ca nu este nimic de mostenit, si sa declarati ca intelegeti sa renuntati la mostenire. Oricum ar fi, nu puteti fi urmarita pentru datoriile mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumuturi in caz de deces RODICAPIS RODICAPIS MAMA MAEA A DECEDAT ACUM 4 ANI. A VUT UN CARD DE IMPRUMUT LA O BANCA . NU A AVUT ASIGURARE LA IMPRUMUT . BANCA ACUM MA SOMEAZA PE MINE SA PLATESC IMPRUMUTUL. ... (vezi toată discuția)
Mostenire iuliamostenire iuliamostenire buna ziua am si eu o problema.tatal meu a decedat in urma cu 6 ani.inainte cu un an, el a facut un credit cu ipoteca la banca romaneasca( tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- succesor debitor-risc rate restante Nestiutorul1 Nestiutorul1 Subiectul este cam trist dar incerc sa-l spun cat mai concret si direct. Tatal meu a facut un imprumut de 90 milioane la aceasta banca. Din pacate sunt ... (vezi toată discuția)