avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie politie pentru sistem supraveghere cabinet ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie politie pentru sistem supraveghere cabinet stomatologic.

Buna ziua,
A fost instalat intr-un cabinet stomatologic un sistem de supraveghere, atat in cabinet cat si in jurul casei. Camerele din exterior implicit inregistreaza si trotuarul public de langa cabinet.
Intrebarea mea este daca pentru un cabinet stomatologic este necesara autorizatia de la politie sau este suficient ca instalarea sistemului de supraveghere sa fie facut de o persoana autorizata?
Mentionez ca in incinta cabinetului este afisat mesajul "Supraveghere Video"

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Raducu-, utilizator

Alte discuții în legătură

Sistem de supraveghere video la un cabinet medical individual (stomatologic)? tensi25 tensi25 Buna ziua. Detin un Cabinet Medical Individual (stomatologic) cu o suprafata 60mp si am primit recent un proces verbal de la politie prin care ma instiinteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizatie urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Instalarea de camere de supraveghere in holul blocului sandrad sandrad Buna ziua. Suntem o asociatie de proprietari care dorim sa instalam o camera de supraveghere la parterul blocului, avind in vedere ca anumiti proprietari ... (vezi toată discuția)