avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se aplica INDEMNIZATIE lunara pentru titlul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se aplica INDEMNIZATIE lunara pentru titlul stiintific conform legii nr.153/2017

Fiind vorba de INDEMNIZATIE, ea ar trebui sa se acorde integral, ca suma fixa, lunar, indiferent de numarul de zile lucrate ( incluzand deci zilele de concediu de odihna sau concediu medical) ? In institutia noastra, ea a fost acordata proportional cu numarul de zile prezente (lucrate) si diminuata astfel de la valoarea de 950 RON/luna in cazul in care salariatul a avut CO sau CM.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Myra Kosta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 25 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație lunară pentru titlul științific de doctor în cuantum de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul.

Intr-adevar, legea nu prevede ca aceasta se acorda proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie in baza legii 153/2017 Kopernic Kopernic In baza Art 14 alin (1) din Legea nr. 153/2017, se precizeaza ca Personalul care deţine titlul ştiinţific de doctor beneficiază de o indemnizaţie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de doctor se acordă pe perioada concediului de odihnă? are titlu permanent? Marcy79 Marcy79 Contractul Individual de Muncă conține la salarizare, pe lângă salariul de încadrare, indemnizația lunară titlu științific de doctor și indemnizația ... (vezi toată discuția)