avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trebuie sa ma inregistrez platitor TVA pt PFA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trebuie sa ma inregistrez platitor TVA pt PFA?

Buna ziua, am deschis de curand un PFA cod CAEN 5819 (alte activitati de editare) si scriu articole in lb engleza cu scop de marketing. Veniturile imi vin din strainatate (majoritatea din SUA). Estimez ca veniturile mele nu vor depasi plafonul de 65.000 euro anual, insa vroiam sa stiu daca trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA sau pur si simplu nu trebuie sa fac nimic in cazul acesta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreiPopescu911 , utilizator 18:38, 25 Aprilie 2018
In cazul in care nu depasiti plafonul de 300.000 de lei anual, nu va trebui sa va inregistrati ca platitor de TVA.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva persoana fizica prestari servicii firma sua alaw alaw Buna ziua! Sunt persoana fizica, folosesc declaratia unica pentru declararea veniturilor din activitati independente, respectiv prestari servicii marketing ... (vezi toată discuția)
Cum plătesc tva ca programator cu pfa și client din sua? tudor07 tudor07 Sunt programator cu PFA (CAEN 6202) în România, neplătitor de TVA. Am un client în SUA. Anul acesta voi depăși plafonul de 300.000 lei. Trebuie să ... (vezi toată discuția)
Pfa - plafon si tva radumures radumures Am mai multe intrebari referitor la PFA: 1. Inteleg ca plafonul de scutire de TVA este acum la 220.000 lei (65.000 EUR). Asta inseamna ca daca sunt pe norma ... (vezi toată discuția)