avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retragerea unei sume dintr-un alt cont decat cel ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retragerea unei sume dintr-un alt cont decat cel stipulat in contractul de credit

Buna ziua,
Am un credit la un IFN pentru care am o intarziere de 10 zile. In contractul de credit se mentioneaza viramentul creditului in contul meu de la BRD si implicit retragerea la termen din acelasi cont. Am si un cont secundar pe care am mai primit in trecut un credit de la acelasi IFN si il au in baza lor de date si au retras o suma din acel cont care nu este stipulat in contractul de creditare incheiat intre mine si dumnealor. Intrebarea mea este cat este de legala aceasta practica si ce as putea face in cazul in care nu este legala?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
MihailaBogdan, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorie banca ideea bank jonny0808 jonny0808 Buna ziua ma numesc Stelian Ionut constantin si am si eu cateva intrebari, eu am un credit la banca idea bank si timp de 3 luni de zile am avut o datorie de 40 ... (vezi toată discuția)
Probleme banci ,card lorenzo29 lorenzo29 buna ziua,in urma cu cativa ani mama mea a facut cumparaturi in rate de la un magazin,dupa ceva timp a mai primit un card,a platit toate ratele,a retras si o ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la un ifn bad-joke bad-joke Buna seara! Problema mea este una destul de grava:am ajuns in situatia in care am datorii la 6 ifn-uri, din care 4 sunt scadente si cu intarzieri mari, cu tot ... (vezi toată discuția)