avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj franta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj franta

Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in Franta?(lucrez de cca 9 luni)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 7 Decembrie 2022
Orice persoana care-si pierde locul de munca poate beneficia de indemnizatie de somaj in Franta daca aceasta si-a platit contributiile.
Detalii : [ link extern ]

Insa puteti intreba la;
Association pour l'emploi dans l'industrie et le commerce
[ link extern ] /

sau

Biroul ataşatului pentru probleme de muncă Ambasada României în Republica Franceză
Telefon: +33 (0) 1.47.05.29.37
Fax: +33 (0) 1.45.56.97.47
E-mail: paris.social@mae.ro
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
cum.pot proceda sam8 bag actele de somaj daca eu plec in romania pot sami pun dosarul din tara
Unde sa va depuneti dosarul, in Franta sau in Romania ?
da in romania

Cornel Vasile a scris:

Unde sa va depuneti dosarul, in Franta sau in Romania ?

Transferul prestațiilor de șomaj
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Cerere de somaj Mika* Mika* Lucrez în Franța pe un vas de cruaziera,cu contract francez. Toate taxele le plătesc în Franța. Am domiciliu în România. La sfârșitul contractului pot ... (vezi toată discuția)
Sunt mama singura Lucas2013 Lucas2013 Bună seara, sunt venita în Franța de câteva luni și a-și dori sa știu și eu ce drepturi am ca mama singura? Lucrez câteva ore și st declarata cu 317E ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la somaj in franta cicor cicor As dori sa stiu , daca se poate, ce documente sunt necesare pentru inscrierea la Pole Emploi , pentru prima data , in cautarea unui loc de munca.Documentele se ... (vezi toată discuția)