As dori sa stiu , daca se poate, ce documente sunt necesare pentru inscrierea la Pole Emploi , pentru prima data , in cautarea unui loc de munca.Documentele se traduc doar sau trebuie si legalizate ?
Pana la ce varsta se poate inscrie o persoana la Pole Emploi daca a depasit varsta de 50 ani ?
Cum se poate beneficia de asigurari de sanatate in Franta pana la gasirea unui loc de munca si angajare, avand in vedere ca in tara nu mai este angajat ? I se mai poate elibera un card european de sanatate ?
Persoanele angajate in Franta mai pot beneficia de asigurari de sanatate in Romania ? Trebuie sa plateasca contributia la asigurari de sanatate in acest sens ?
Va multumesc,
Orice persoana care-si pierde locul de munca poate beneficia de indemnizatie de somaj in Franta daca aceasta si-a platit contributiile.
Detalii : [ link extern ]
vreau sa ma înscriu la o programare pe internet .ca sami bag de şomaj am peste 3000 ore lucrate si nu stiu cum sămi fac o programare .daca vreti sa mă ajutati va rog frumos
Buna seara am lucrat in Franta 3 ani pina anul trecut dupa care am plecat in Germania am lucrat o perioada dupa care miam bagat actele de somaj far ei imi cer o dovada cum ca am lucrat in Franta au trimis la agentie in Franta dar nu au primit nici un raspuns cum as putea rezolva problema cu actele va multumesc
Solicitati sprijin de la Biroul ataşaților pentru probleme de muncă
Dl. Florin ȘTEFĂNESCU - Ataşat pentru probleme de muncă şi sociale
Dna. Laura POPESCU - Ataşat pentru probleme de muncă şi sociale
Telefon: +33 (0)1 47 05 29 37
Fax: +33 (0)1 45 56 97 47
E-mail: paris.social@mae.ro
Somaj franta
Lungunistor
Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in ... (vezi toată discuția)
Cerere de somaj
Mika*
Lucrez în Franța pe un vas de cruaziera,cu contract francez. Toate taxele le plătesc în Franța. Am domiciliu în România. La sfârșitul contractului pot ... (vezi toată discuția)