avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere de somaj

Lucrez în Franța pe un vas de cruaziera,cu contract francez. Toate taxele le plătesc în Franța. Am domiciliu în România. La sfârșitul contractului pot sa depun cererea de șomaj în Franța?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 10 Octombrie 2019
Orice persoana care-si pierde locul de munca poate beneficia de indemnizatie de somaj in Franta daca aceasta si-a platit contributiile.
Detalii : [ link extern ]

Insa puteti intreba la;
Association pour l'emploi dans l'industrie et le commerce
[ link extern ] /

sau

Biroul ataşatului pentru probleme de muncă Ambasada României în Republica Franceză
Telefon: +33 (0) 1.47.05.29.37
Fax: +33 (0) 1.45.56.97.47
E-mail: paris.social@mae.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj franta Lungunistor Lungunistor Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in ... (vezi toată discuția)
Codul.munci Petreu Petreu Lucrez.in.Franta.cum.pot.afla.daca.patronul.plateste.la.stat.pt.mine.daca.lucrez.legal.am.actele.in.regula (vezi toată discuția)
Sunt mama singura Lucas2013 Lucas2013 Bună seara, sunt venita în Franța de câteva luni și a-și dori sa știu și eu ce drepturi am ca mama singura? Lucrez câteva ore și st declarata cu 317E ... (vezi toată discuția)