avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Bună seara, în urma cu câțiva ani, mai precis 2003-2005, am avut o condamnare cu suspendare de 2,6 ani, apoi am recidivat cu aceeași fapta și mi sa adăugat și acea suspendare. Într un final m am liberat în 2008. În momentul de fata nu mi am făcut reabilitarea. Întrebarea mea este dacă pot susține examenul pentru permisul de conducere, deoarece pe cazier îmi apar cele doua condamnări. (furt auto) va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Maciuceanu Alexandru Maciuceanu Alexandru Bună seara, Ma numesc Alexandru Maciuceanu, și as avea rugămintea sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez pentru a mi face reabilitarea. În 2003 am ... (vezi toată discuția)
Susținere examen auto/condamnare lucian23232 lucian23232 Buna ziua In urmă cu ceva ani am avut un nr de condamnari pt infracțiunea de conducere fară permis(Menționez că nu am posedat niciodată permis) intr un ... (vezi toată discuția)