avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Susținere examen auto/condamnare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Susținere examen auto/condamnare

Buna ziua
In urmă cu ceva ani am avut un nr de condamnari pt infracțiunea de conducere fară permis(Menționez că nu am posedat niciodată permis) intr un final a ramas să execut o pedepsă de 2 ani si 6 luni cu un termen de incercare de 7 ani cu suspendarea pedepsei sub supraveghere!
Anul acesta s a incheiat termenul de 7 ani si am terminat executarea cu suspendare! In cazier insă condamnarea incă apare desi este executată! Am ințeles că e nevoie sa fac o cerere de reabilitare!Intrebarea mea este dacă pot face scoala de soferi si sustine examenul fară a face aceasta reabilitare avand in vedere ca pedepsa si termenul de incercare aunt executate
Dacă nu se poate care este procedura pt reabilitare ? Si ce costuri implică
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lucian23232 , utilizator 00:24, 20 Noiembrie 2019
Nimeni?

lucian23232 a scris:

Buna ziua
In urmă cu ceva ani am avut un nr de condamnari pt infracțiunea de conducere fară permis(Menționez că nu am posedat niciodată permis) intr un final a ramas să execut o pedepsă de 2 ani si 6 luni cu un termen de incercare de 7 ani cu suspendarea pedepsei sub supraveghere!
Anul acesta s a incheiat termenul de 7 ani si am terminat executarea cu suspendare! In cazier insă condamnarea incă apare desi este executată! Am ințeles că e nevoie sa fac o cerere de reabilitare!Intrebarea mea este dacă pot face scoala de soferi si sustine examenul fară a face aceasta reabilitare avand in vedere ca pedepsa si termenul de incercare aunt executate
Dacă nu se poate care este procedura pt reabilitare ? Si ce costuri implică
Mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sustine examenul auto? Luciann739 Luciann739 Buna searain perioada 2008-2010 am primit mai multe condamnari cu suspendare toate pentru infractiunea de conducere fara permis : Nu am posedat niciodata La ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)