Buna searain perioada 2008-2010 am primit mai multe condamnari cu suspendare toate pentru infractiunea de conducere fara permis :
Nu am posedat niciodata
La ultima condamnare am primit o pedeapsa de 2 ani si 6 luni cu un termen de incercare de 7 ani! Pedeapsa fiind suspendata sub supraveghere!
Anul trecut s a scurs termenul de 7 ani de incercare si am terminat supravegherea !
Luna trecuta m am inscris in scoala de soferi iar la scoaterea cazierul am observat ca in cazier nu s a facut stergerea automata a pedepsei (reabilitarea de drept) desi termenul si pedeapsa sunt terminate!
Intrebarea mea este daca pot intampina vreo problema in sustinerea examenul?
La inscriere nu mi s a spus nimic dar nu ma pot baza pe cei de la școală....
Mulțumesc
Solicitati unitatii de politie de unde ati scos certificatul de cazier judiciar sa opereze rectificarile, in caz de respingere a cererii dvs, trebuie sa va adresati instantei.
Imi puteti spune unde ma pot interesa?
Atata timp cat eu mi am dus termenul de incercare la vun sfarsit,nu am.mai avut probleme cu legea ...
Un articol de legea pe care il pot studia?
Eu mai am doar 3 sedinte de condus si urmeaza sa ma programez pentru examen!
Mi se pare incredibil sa aflu cu doar o saptamana inainte ca nu voi putea sustine examenul!
Cand am scos primul cazier am atras atentia ofiterului care mi a eliberat cZierul asupra erorii si mi a spus ca el crede ca fiind o pedeapsa mai mare de 2 ani reabilitarea nu se face de drept..si trebuie sa ma adresez instantei!
Imi puteti spune daca exista o lege care stipuleaza acest lucru sau a fost doar o replica sa scape de mine?
Reabilitarea trebuia sa se faca din oficiu indiferent de pedeapsa sau se face doar in cazul unor anumite pedepse?
La mine condamnarea era de 2 ani si 6 luni
Termen incercare 7 ani
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Solicitati unitatii de politie de unde ati scos certificatul de cazier judiciar sa opereze rectificarile, in caz de respingere a cererii dvs, trebuie sa va adresati instantei.