avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu sunt lasat sa intru pe proprietatea vanduta, dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu sunt lasat sa intru pe proprietatea vanduta, dar pentru care am posesie pana la intai mai.

Pe data de 20 martie am iesit din indiviziune prin act de partaj, urmand ca ceilalti copartajanti sa intre in posesia imobilului la data de 1 mai 2018. N-i s-a interzis sa mai intram in imobil pentru a ne lua lucrurile restante- a fost inchisa poarta cu lacat, a fost schimbat butucul yalei la acre aveam cheie, n-i s-a decuplat siguranta principala la curent si ne-a fost inchis cu lacat contorul desi suntem inca titulari ai contractului cu Electrica. Am sunat la politie pentru ajutor, echipa de politisti veniti la fata locului a spus sa ne adresam instantei.
Ce solutie avem sa intram in posesia lucrurilor noastre mai rapid?
Multumim
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
beegees, utilizator

Alte discuții în legătură

Incarcare masina electrica la priza comuna doctorATU doctorATU Avem un vecin hotoman care isi incarca masina de la priza din subsol in special noaptea. Administratorul spune ca el cand trece ziua nu gaseste nimic cu toate ... (vezi toată discuția)
urgent!!! am castigat licitatia... nu pot intra in posesie !?! sau pot !?! LOPY LOPY Buna, am castigat o licitatie la finante, si, am achizitionat un garaj. Mi s-a dat proces verbal si factura in urma licitatiei, am mers la cadastru si am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)