avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social SRL

Buna ziua,

As dori sa infintez un SRL si am cateva nelamuriri privind sediul scoial :

1) Detin un imobil insa nu pot obtine acordul vecinilor cu care am perete comun deoarece cativa sunt plecati din tara. Exista o alta varianta de a stabili sediul social aici fara a obtine acordul vecinilor?

2) Sotia detine un act de mostenitor in care este trecuta si ea cu cota parte de 3/8 din masa succesorala, inclusiv o casa de 112mp. Se poate stabili sediul social acolo printr-un contract de comodat?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lau09 , utilizator 08:49, 26 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire -explicatie va rog ContSters25226 ContSters25226 Situatia este urmatoarea: sot , sotie 2 copii sotia moare sotul se recasatoreste , iar cea de a doua sotie are deja o fiica din alta casatorie. In acest ... (vezi toată discuția)
Succesiune donatie EmaG EmaG Buna ziua! Am o intrebare.Daca sotul meu e unic mostenitor din partea tatalui iar dupa decesul parintelui imparte masa succesorala cu mama lui,e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Proceduri si pasi de urmat succesiune letipop letipop este vorba de urmatoarea situatie: cum trebuie sa procedeze copiii legitimi majori in cazul decesului tatalui care este recasatorit de 9 ani, si nu are alti ... (vezi toată discuția)