avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Asociat firma in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Asociat firma in faliment

Sunt asociat la o firma care după perioada de insolentă a fost dizolvată de hotărâre judecătorească cu ridicarea dreptului de administrare către un lichidator judiciar care va trebui să vândă bunurile societatii.
Mai am calitatea de Asociat? Dacă voi completa o declarație de interese voi trece acțiunile deținute la această firma?

Alte discuții în legătură

Societatate dizolvata radumihnea radumihnea O societate care a fost in faliment si cu o decizie a tribunalului a fost dizolvata si ridicat dreptul de administrare al debitorului in favoarea unui ... (vezi toată discuția)
Vanzare parti sociale samy64 samy64 Buna ziua ,am nevoie de ajutor .Detin un srl. impreuna cu alti 4 asociati , deoarece firma nu mai are activitate,anul trecut in luna noiembrie am hotarit sa ... (vezi toată discuția)
Plec din tara. ce fac cu firma? mishums mishums Buna ziua. Vreau sa plec din tara pentru o perioada nedeterminata, si sunt administratorul unei firme. Nu are angajat. Are datorii si de recuperat bani. Care ... (vezi toată discuția)